Finanszírozási segítség

Ha már pénzügyek: először is engedje meg, hogy egy rövid megjegyzést tegyek az épületenergetikai beruházásokkal, mint befektetéssel kapcsolatosan:

Az energia megtakarításba fektetett pénz sokkal többet hoz, mint a bankbetét! Tehát, befektetésnek is kíváló! Sokszor hallom: csinálnám, de nincs rá pénzem! Erre csak az lenne a válaszom, hogy -Miért? Fűtésre van? Villanyra van? Jó hír: ha ezekre van fedezet, akkor van megoldás a beruházásra is! Kérdés, hogy tényleg akarja-e?

A kezdeti finanszírozásban akkor tudunk segíteni, ha egyébként hitelképes. Egy nagyobb beruházáshoz például a mai körülmények között úgy kaphat 2 millió Ft-ot, hogy 5 év alatt 2,2-2,3 milliót kell csak vissza fizetni! Ez azt jelenti, hogy éves szinten mindössze 2-3%-ba kerül a pénzhez jutás! Ugyanakkor a nyílászáró csere jelenthet 20%, a höszigetelés 30-50% megtakarítást! A napelemmel eltűnhet a villanyszámla, a beruházásra fordított pénz így többszörösen megtérül.

Egyes épületenergetikai korszerűsítéshez mindössze 10% önrészre van szükség, a többit kamatmentesen 10, vagy akár 20 év alatt ráér részletekben kifizetni!

Persze nem csak a pénz miatt jó az épületünket felújítani! Nő a komfort érzetünk, és az épület értéke is.

Hogy Önnek konkrétan milyen megoldást javasolunk, azt egy előzetes információ csere után tudjuk megadni.

Kérje ajánlatunkat a kívánt megoldás elkészítésére! Az alábbi űrlapot kitöltve megadhatja azt a néhány információt, ami alapján munkatársunk pár napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, egyeztet időpontot egy konzultációra,  és a szükséges helyszíni felmérés elvégzésére. Amennyiben sürgősen van szüksége a megoldásra, azt is jelezheti itt.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Üzenet

[anr_nocaptcha g-recaptcha-response]