Napelemet, Napkollektort szeretnék!

Nagyon jó ötlet!

Családi lakóházra, külön épületre, vagy TÁRSASHÁZI tömblakásra szeretné? Ez utóbbira is van lehetőség!

Tudta? Napelemmel elektromos áramot, napkollektorral meleg vizet állíthat elő! (Az emberek több,mint 70%-a eddig nem volt evvel tisztában ☺ )

Egy jól megtervezett, jól kivitelezett használati meleg víz e

lőállítására alkalmazott napkollektor a meleg víz előállításához szükséges energia mintegy 70%-át képes kiváltani! Számolja ki, Ön mennyit takaríthat meg ezzel?

Napelem esetén akár az egész éves áram számlát a „nap fizeti ön helyett”! Mennyit is költ villanyszámlára? Mostantól akár “0” Ft is lehet ez az összeg!

A beruházás megtérülése átlag 10-12 év között van, de ha komplexen gondolkodunk itt is, akkor 10 év alá csökkenthető ez az idő.

Konkrét igényével keressen bennünket, kérje ajánlatunkat az Ön által kiválasztott berendezésre, vagy ha még nem válaszott, a legmegfelelőbb ár-, érték-, minőség megtalálásához kérje szakembereink segítségét! Sok tisztázandó tényező dönti el, mi és milyen az Ön számára legmegfelelőbb megoldás. Pl. nem mindegy, mennyi a jelenleg lekötött áram, mennyi az elektromos fogyasztás, terveznek-e energia megtakarító, vagy éppen energia

„zabáló” beruházást még? (Megtakarítást jelenthet pl. a régi hűtő és más elektromos berendezések új, energia takarékosra cserélése. Nagyobb fogyasztást okoz ellenben egy klíma berendezés, vagy „új számítógép a gyereknek”, új mosogató gép, vagy más elektromos szerkentyű beszerzése a közeli, vagy távolabbi jövőben.)

Cégünk tagja a Magyar Napelem, Napkollektor Szövetségnek, ajánlásukkal, hátterükkel Ön is a legmegfelelőbb megoldást kaphatja!

Szakembereinkkel érdemes tehát átbeszélni igényét, a terveket, célokat! Ezután lehet javaslatot tenni a megoldásra, ezután kaphat korrekt árajánlatot is!

Kérje ajánlatunkat a kívánt megoldás elkészítésére! Az alábbi űrlap kitöltésével megadhatja azt a néhány információt, ami alapján munkatársunk pár napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, egyeztet időpontot egy konzultációra,  és a szükséges helyszíni felmérés elvégzésére. Amennyiben sürgősen van szüksége a megoldásra, azt is jelezheti itt.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Üzenet

[anr_nocaptcha g-recaptcha-response]