Pályázati feltételek:

  • Csak korlátolt felelősségű társaság, részvénytársaság, közkereseti társaság, betéti társaság vagy külföldi vállalkozás magyarországi fióktelepe pályázhat.
  • Rendelkeznie kell három teljes lezárt üzleti évvel.
  • Legalább 1 fő (bejelentett, teljes munkaidős) munkavállalót kell alkalmaznia a fejlesztendő székelyen/telephelyen az elmúlt 12 hónapban.
  • A fejlesztendő ingatlan nem lehet lakhatás/lakás jellegű.
  • Tetőszerkezete nem pala fedésű.
  • Nem lehet már meglévő napelem rendszert cserélni, bővíteni.
  • A beruházás nem lehet mezőgazdasági termékek elsődleges termeléséhez vagy feldolgozásához kapcsolatos.
  • A korszerűsítendő épületnek a kérelem benyújtását megelőző 1 évben használatban kellett állnia, rendelkeznie kell 1 év áramszámlájával.

Megvalósítandó műszaki tartalom:

Az elnyert támogatásból minimum 7,5 kWp, maximum 15 (kilowatt) kWp névleges teljesítményű napelemes rendszerek beszerzése és telepítése; a kapcsolódó szerkezeti- és tartóelemek beszerzése és telepítése; az épület elektromos rendszeréhez, illetve a hálózathoz való csatlakozáshoz és a műszakilag biztonságos működéshez szükséges elemek beszerzése és ezek kiépítése; akkumulátorok; mérő- és szabályozó berendezések beszerzése és felszerelése valósulhat meg.

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: minimum 1,5 millió Ft, maximum 3 millió Ft.

A vissza nem térítendő támogatás mértéke maximum az összes elszámolható költség 100%-a lehet, azonban a napelemes rendszer elszámolható költsége nem haladja meg a beépített napelemek összesített névleges teljesítményére vetítetten a 200.000 Ft/kWp értéket. Amennyiben a költségek meghaladják a fajlagos költségszintet, akkor a támogatás a fajlagos költséghatár alapján meghatározott elszámolható költség alapján kerül meghatározásra. A fajlagos költséghatáron felüli rész önerőből finanszírozandó.

A támogatási kérelem benyújtásakor a következő mellékleteket MINDENKÉPP szükséges csatolni:

– taggyűlési jegyzőkönyv másolata, a legutolsó lezárt év eredményének elfogadásáról

– törvényes képviselő aláírási címpéldánya

A megvalósításra maximum 12 hónap áll rendelkezésre.

 

Kérje ajánlatunkat! Az alábbi űrlapot kitöltve megadhatja azt a néhány információt, ami alapján munkatársunk pár napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, egyeztet időpontot,  hogy a szükséges helyszíni felmérést el tudja végezni.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Üzenet

[anr_nocaptcha g-recaptcha-response]