KOMPLEX felújítás

KOMPLEX felújításban gondolkodom

Ez a legjobb megoldás! De vajon a befektetett pénz így térül meg a legjobban, leggyorsabban? Ez is számolható, kiszámítható!

Egy komplex beruházás kétségtelen előnye, hogy – ha jól csinálták – többet már nem kell koszolni, felvonulni mestereknek, állványozni, stb. A beruházásoknál azt vizsgáljuk meg először, milyen az épület energiahatékonysága.

Az energiahatékonyság azt az arányt fejezi ki, ami megmutatja, hogy mekkora a megtakarított energia mennyisége egy adott épület korábbi – korszerűsítését megelőző – energiafogyasztásához képest.

Egy épület energiahatékony üzemeltetése érdekében olyan intézkedéseket kell tenni, melyek az energiafogyasztás csökkenését eredményezik. Az energiahatékonyság növelése – tehát az energia felhasználás csökkentése érdekében meg kell vizsgálni, hogy az épület mire is használja el az energiát, illetve hol távozik az épületből! Általában fűtésre és hűtésre megy el a legtöbb energia, de az épületben használt készülékek energiaigénye is jelentős lehet. Az Európai Unió egyik fő célkitűzése, hogy 2020-ra 20%-os energiafogyasztási csökkenést érjenek el az épületek. (Az ún. három húszas követelmény: 2020.-ra 20%-kal kevesebb energia felhasználás, 20%-kal kevesebb káros anyag kibocsájtás, 20%-kal magasabb megújuló energia felhasználás!)

Az energetikai korszerűsítés első lépése tehát az kell, hogy legyen, vizsgáljuk meg az épületünk energia veszteségeinek okát, helyét, nagyságát! Amennyiben szakembereink ezt az Ön(ök) épületén elvégezték, akkor szívesen adunk megoldási javaslatot, árajánlatot a leg OPTIMÁLISABB ár-érték arányú beruházásra!

Kérje ajánlatunkat a kívánt komplex felújítási munka megtervezésére és elkészítésére! Az alábbi űrlap kitöltésével megadhatja azt a néhány információt, ami alapján munkatársunk pár napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, egyeztet időpontot egy konzultációra,  és a szükséges helyszíni felmérés elvégzésére. Amennyiben sürgősen van szüksége a megoldásra, azt is jelezheti itt.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Üzenet

[anr_nocaptcha g-recaptcha-response]