Lakás felújítás, „Céges” ingatlan felújítása

Felújítanám ingatlanom – szeretném tudni, a legjobb ár érték arányos megoldást

Első lépésként mindenképpen a műszaki, energetikai felmérést kell elvégezni!

Miért?

Tudni kell,

  • hogy milyen szerkezetek vannak, hol, mennyire szökik el a hő, az energia.

  • hogy milyen tulajdonságokkal (pl. hőátbocsájtási-, hővezetési-, szigetelő képességgel stb.) rendelkeznek ezek a szerkezetek.

  • hogy mekkora lehűlő felületek vannak

Lehet, hogy egy padlás szigetelése többet hoz – energia megtakarításban – mint egy oldalfal szigetelés, és még lényegesen olcsóbb is. Nem kétséges, melyiket kell választani! (ha kell választani) Vajon kell-e cserélni a nyílászárókat, s ha igen, akkor mindet? És milyenre?  (A WC ablakot minek kicserélni, ha állandóan úgyis nyitva van?)

Fűtéskorszerűsítésben is gondolkodik?

Kisebb teljesítményű, olcsóbb berendezés is elegendő, ha kevesebb energia vész el, ha szigetel(t)ünk, vagy pl. napkollektort is felszereltetünk. Ezzel is pénzt takaríthat meg!

Az okos sorrend: 1. nyílászáró csere, 2. külső szigetelés, végül a gépészeti korszerűsítés. Még ezernyi kérdés adódik, aminek megválaszolásához alaposan ismerni kell az épületet ! Az orvos is megvizsgálja a beteget, mielőtt javaslatot tesz a gyógykezelésére!

Pontosan ezért kell Önnek is szakemberrel átbeszélni a helyzetet, a terveket, célokat! Ezután lehet megoldási javaslatot tenni a felújításra, amit aztán be lehet árazni!

Jelenleg van pályázati lehetőség is. Magánszemélyeknek, társasházaknak kamat, és banki költség mentes hitel, amiről itt olvashat.

Vállalkozásoknak két fajta támogatás létezik. Egy kisebb, maximum 7,5 kwp névleges teljesítményű napelem nagyságig, amiről ezen a linken tájékozódhat. Egy másik, amiben 7,5 kwp nagyság feletti naperőmű és/vagy energetikai hatékonyságot megvalósító egyéb beruházás is támogatott. Ez utóbbi feltételei itt érhetők el. Mindkettővel kb. 55%-os vissza nem térítendő forrás (utófinanszírozással) érhető el…

A legjobb ár érték arányos megoldást tehát akkor tudja meg, ha kéri ajánlatunkat a műszaki, energetikai tanulmány elkészítésére! Az alábbi űrlap kitöltésével megadhatja azt a néhány információt, ami alapján munkatársunk pár napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, egyeztet időpontot egy konzultációra,  és a szükséges helyszíni felmérés elvégzésére. Amennyiben sürgősen van szüksége a megoldásra, azt is jelezheti itt.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Üzenet

[anr_nocaptcha g-recaptcha-response]