Pályázatok

Jelenleg épületenergetikai korszerűsítésre NINCS PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG!
Az elúlt időszakban az alábbi három pályázat volt elérhető:

1. Családi lakóházak energetikai felújítása 

2. Kis- és középvállalkozásoknak Megújuló energia  használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések

2/a – Összesen 1,5 – 3 millió forint közötti vissza NEM térítendő támogatás – maximum 7,5 kWp névleges teljesítményű napelem méretig – GINOP-4.1.3-19 Napelemes rendszer telepítésének támogatása mikro-, kis- és középvállalkozásoknak

2/b – 55%-os vissza NEM térítendő támogatás Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatására 15kWp-nél nagyobb napelemre, 3-100millió Ft-ig

DE!

Biztosan szeretne pályázni? Lehet, hogy anélkül olcsóbb! (?)

 

Időnként megjelennek országos, vagy helyi szintű pályázati lehetőségek épületeink felújításával kapcsolatban. Amennyiben van ilyen, szívesen elkészítjük Önnek, így ezt a gondot levesszük válláról. Általában a pályázati támogatásnál a „B-B” kategóriás energia felhasználási szint elérése minimum követelmény! Minden esetben rendelkezni kell az épületnek energetikai tanúsítvánnyal mind a felújítás előtti, mind az utáni állapotról. Pályázatok esetében is első lépés tehát az épületek műszaki, energetikai felmérése, a korszerűsítési javaslatok, az árajánlat elkészítése.

Eddig több sikeres pályázatot adtunk be az állam által kiírt “Otthon Melege” program kiírt pályázataira. (A beadott pályázataink 100%-ban pozitív elbírálást kaptak!)

Ez mind a 2015-ös, mind a 2016-os, 2017-es benyújtottakra is igaz!

Az állami pályázati kiírásoktól azt már megszoktuk, hogy

  1. ad némi lehetőséget bizonyos épületenergetikai megoldásokra
  2. viszonylag rövid, de kellő időben elkezdve a rákészülést, elegendő idő áll rendelkezésre a pályázatok benyújtására
  3. a pályázatokat fel lehet tölteni (kezdeti nehézségek után) az ügyfélkapus rendszeren
  4. pár napon belül felfüggesztik a pályázatok benyújtásának lehetőségét
  5. a jól megírt, jól előkészített pályázatok nyernek!
  6. a kivitelezést követően “valamikor” megérkezik a pályázati támogatás is.
  7. elég sok a macera, körülményes a pénzhez jutás, plusz költségek merülnek fel.

Érdemes összehasonlítani, hogy a pályázat nélkül olcsóbban, gyorsabban, kevesebb adminisztrációval és kötöttséggel megvalósuló korszerűsítés, vagy a pályázaton elnyerhető összeggel utólagosan támogatott beruházást érdemesebb választani? Mindkét esetben szívesen segítünk a korszerűsítés műszaki, energetikai előkészítésében, lebonyolításában, a finanszírozásban, ellenőrzésben, pályázat írásban, elszámolásban…reklám csház2016

A legfontosabb tapasztalat ezekből az, hogy mindenképpen legyen készen már a beruházási javaslat és az energetikai tanúsítvány a pályázat kiírásakor!

 

Ne feledje: a legjobb befektetés az energia megtakarításba való beruházás!

Ha a pályázaton való indulás mellett döntött, kérem kérje kollégáink segítségét, töltse ki a lenti űrlapot, s mi keresni fogjuk! (Amint kiírásra kerül a következő pályázat!)

Kérje ajánlatunkat a kívánt pályázat elkészítésére! Az alábbi űrlapot kitöltve megadhatja azt a néhány információt, ami alapján munkatársunk pár napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, egyeztet időpontot,  hogy a helyszíni felmérést el tudja végezni. Amennyiben sürgősen van szüksége megoldásra, azt is jelezheti itt.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Üzenet

[anr_nocaptcha g-recaptcha-response]